Resultaten voor touchscreen scherm

touchscreen scherm
Touchscreen monitoren, meer interactie met je publiek.
Een touchscreen is een beeldscherm waarmee de gewenste informatie wordt opgeroepen door het scherm aan te raken. We zien de laatste jaren een sterke opkomst van touchscreens, niet alleen in smartphones en tablet computers, maar ook in groot formaat voor zeer uiteenlopende toepassingen.
HP 2310TI 23' Touchscreen Monitor Coolblue.
Free software niet toepasbaar als je geen PC van HP hebt. Windows nog niet helemaal klaar voor touchscreen. In een mum van tijd geinstalleerd. Goede weergave en fijne gevoeligheid. Jammer dat de free software van HP niet slaat op het scherm, daarvoor moet je ook een computer hebben van hen.
Touchscreen monitor kopen? Online bij Centralpoint.nl.
Onze specialisten adviseren u graag bij het kopen van een touchscreen monitor. Neem contact met ons op via de contactopties in beeld, zoals onze chatfunctie. Best bekeken touchscreen monitoren. Toon alle touchscreen monitoren. Asus touchscreen monitor: VT168N point touch monitor Zwart.
Touchscreen Digiborden.
Vandaag de dag zijn AV en ICT nauw met elkaar verbonden, en dankzij deze kennis kunnen wij het gehele traject voor u verzorgen. Of het nu gaat om een whiteboard in een klaslokaal, of een complete presentatie oplossing met bijvoorbeeld touchscreen, digibord of presentatiescherm in uw kantoor.

Contacteer ons