Resultaten voor touchscreen schoonmaken

touchscreen schoonmaken
Een touchscreen schoonmaken wikiHow.
Het regelmatig schoonmaken van het touchscreen van je smartphone, tablet, mp3-speler of ander apparaat is erg belangrijk voor het onderhoud en de levensduur van je scherm. Kom erachter hoe je die vegen gemakkelijk kunt verwijderen en welke dingen je niet moet doen omdat ze slecht voor je touchscreen zijn.
Reinig je tablet of smartphone Computertaal.
Het enige waarbij je op moet letten is het touchscreen. Maar voor we je precies uitleggen hoe het in zijn werk gaat, willen we je eerst vertellen wat je vooral NIET mag doen wanneer je de touchscreen van een tablet of smartphone wilt reinigen.
Cyber Clean Stylus Pro Touch Screen cleaner voor het reinigen van het scherm van uw ipad, andere tablet, smartphone, laptop of pc.
Trefwoorden: beeldscherm schoonmaken, beeldscherm reinigen, scherm schoonmaken, stylus iphone, stylus for iphone, ipad stylus, stylus ipad, scherm reinigen, scherm laptop schoonmaken, scherm laptop reinigen, beeldscherm laptop reinigen, ipad schoonmaken, beeldscherm ipad schoonmaken, schoonmaken beeldscherm, stylus voor ipad, schoonmaken ipad scherm, scherm ipad schoonmaken, ipad scherm schoonmaken, beste stylus ipad, beste stylus voor ipad, reinigen ipad, onderhoud scherm ipad, i pad scherm schoonmaken, schoonmaken scherm ipad, touchscreen schoonmaken, scherm schoonmaken ipad, schoonmaken touchscreen, scherm ipad reinigen, stylus voor touchscreen, beeldscherm laptop schoonmaken, stylus voor smartphone, i pad schoonmaken, scherm tablet reinigen, reinigen scherm ipad, tablet scherm reinigen, ipad schoonmaken scherm, stylus voor tablet, stylus pen voor tablet, scherm tablet schoonmaken.
Hoe maak ik mijn smartphone scherm weer schoon? Blog.
Daarom is het verstandig om bij het schoonmaken altijd voorzichtig te zijn. Begin je aan de grote schoonmaak? Schakel dan eerst je smartphone uit. Dit voorkomt dat je scherm kapot kan gaan. Daarnaast raden we je af om chemicaliƫn zoals een allesreiniger of antibacteriƫle middelen te gebruiken. Deze middelen kunnen de beschermlaag Oleophobic verwijderen. Dat is natuurlijk erg zonde, want zo gaat je scherm minder lang mee. Water en smartphones zijn geen goede combinatie. Hiermee loop je niet alleen de kans dat je scherm kapot gaat, maar ook dat je smartphone aan de binnenkant beschadigt. Mocht jouw smartphone toch in aanraking zijn gekomen met water, lees dan hier wat je kan doen om je telefoon te redden. Last van vette vingers? De meeste smartphones beschikken over een touchscreen.
archief LCD Scherm schoonmaken Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Computerschermen evenals televisieschermen zijn bedoeld om er alleen met je ogen naar te kijken en NIET met je vingers, tenzij je een zgn. TouchScreen hebt, dan kan het niet anders. Maar ook deze schermen moet je regelmatig schoonmaken om inbranden te voorkomen.
Hardware.Info Nederland.
Hardware.Info is wettelijk verplicht om je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken, en je te informeren over het gebruik daarvan op de site. Hardware.Info gebruikt cookies, JavaScript en soortgelijke technieken voor de volgende doeleinden.: het optimaliseren van de website.
Screen Cleaner voor schoonmaken Touchscreen Tablet Smartphone.
Dankzij de Multi-stand is de Universeel Universeel zowel liggend in toetsenbordpositie, als rechtopstaand in portret en landschapmodus te gebruiken in deze standaard. Screen Cleaner om het scherm van uw tablet of smartphone weer schoon en doorzichtig te krijgen. Na verloop van tijd komt op elk scherm een vieze laag van vette vingers en stof die het zicht belemmeren.
Waarmee kun je nou het beste je scherm schoonmaken? Samsung Galaxy S II Samsung Smartphones.
Er zit na 8 maanden nog geen enkel krasje op. Lid sinds 23 maart 2011. 10 oktober 2012. Ik heb een screen protector op me scherm en gebruik een flip case, schoonmaken doe ik met een microvezeldoek en de troep vliegt eraf.

Contacteer ons