Op zoek naar digitaal schoolbord kopen?

digitaal schoolbord kopen
Alle Digiborden Digibord24.nl.
De touchscreens in de maten 55, 65 en 80 inch. De digiborden werken met Beamer en u heeft de keuze uit een pentouch board, een multitouch board. De touchscreens, zoals de focustouch, werken zonder beamer. Een digibord online kopen was nog nooit zo eenvoudig!
DIGIBORD kopen bij digiborden specialist Beamers-en-Touchscreens.nl.
Het Focus projectiebord is een whiteboard en werkt met een interactieve beamer zoals een Epson EB-685WI. Het bord kan zowel digitaal als met een whiteboard marker beschreven worden. Dit is f ijn voor docenten die de stap naar digiborden moeilijk vinden om te maken.
SMARTBoard SMART Board AENC Audiovisual.
Een SMARTBoard heeft ongekende mogelijkheden. U kunt het bord bedienen door het aan te raken, schrijven met digitale inkt. ook over applicaties en uw notities opslaan. Een SMARTBoard is een interactief whiteboard, ook wel digitaal schoolbord genoemd. SMARTBoards zijn ideaal voor onderwijs.
Digibord direct online kopen gratis verzending Digibord24.nl.
Multitouch betekend dat u met twee mensen tegelijkertijd het scherm kunt aanraken. Let op: bij dit type digibord heeft u enkel nog een beamer nodig die het beeld op het digibord projecteert. De multitouch digiborden zijn verkrijgbaar in 80 en 100 inch wandmontage en in 80 en 100 inch in de verrijdbare versie.
Digiborden / touchscreens Digitaal Schoolbord? Digibord op School!
Aardrijkskunde Biologie Engels Geschiedenis Handvaardigheid en Tekenen Kunst en Cultuur Levensbeschouwing Muziek Natuurkunde Nederlands Rekenen Scheikunde Sport Techniek Verkeer Wiskunde. Apps en tablets Collecties digibord Digiborden / touchscreens Digibordtools Downloads basisonderwijs Herfst Kinder-/Jeugdboeken Onderbouw PO. 10 donts voor onderwijs met een digibord.
Digibord kopen of huren? Leer alles over het digitaal schoolbord.
De ontwikkeling op het vlak van digitale borden in het algemeen is zeker nog niet tot stilstand gebracht. Een digibord bestaat uit een digitaal schoolbord, een beamer en een pc. De beamer is de lichtbron die de informatie op het bord projecteert.
Digibord-shop.nl Touchscreen, Digiborden en presentatiesystemen.
Verzenden: producten op voorraad zullen dezelfde dag nog verzonden worden. Verzendkosten: Vanaf 2500, berekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen in Nederland. Betaling: kan veilig via iDeal per bankoverschrijving of op rekening. Garantie: op alle producten is de bijbehoren fabrieksgarantie van kracht.
Vind digibord op Marktplaats.nl.
Complete digibord set bestaande uit: een beamer merk epson type eb 460 met een digitaal hd schoolbord 128x164 merk heutink. Bij dit set zijn de volgende zaken aanwezig: een digipen, 2 speakers met subwoofermuursteun, voor de beamer en benodigde bekabeling.

Contacteer ons