Zoeken naar digibord pen

digibord pen
Digibord-shop.nl Touchscreen, Digiborden en presentatiesystemen.
Verzenden: producten op voorraad zullen dezelfde dag nog verzonden worden. Verzendkosten: Vanaf 2500, berekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen in Nederland. Betaling: kan veilig via iDeal per bankoverschrijving of op rekening. Garantie: op alle producten is de bijbehoren fabrieksgarantie van kracht.
Handleiding digibord pentouch Digibord24.nl.
Gebruik van het digibord met meegeleverde software. Zorg ervoor dat er batterijen in de meegeleverde digibord pen zitten. Sluit het bord aan Start vanuit het startmenu het programma Electronic Whiteboard TYALL. Hierna kunt u met de pen schrijven op het bord en deze aantekeningen opslaan.
Activeer ProWrite pen.
Activeer ProWrite pen. Om de ProWrite pen te gebruiken, moet je hem eerst activeren. Met de ProWrite technologie in combinatie met het Pro Line Multi-touchscreen wordt het natuurlijk schrijven op een Multi-touchscreen mogelijk. Je vindt de ProWrite pen in de pen-tray van je Pro Line Multi-touchscreen.
Touchscreen pen Touchscreen-digiborden.nl.
De pen is magnetisch waardoor deze makkelijk aan het scherm gehangen kan worden. Een bijkomend voordeel is dat er geen vingervlekken op uw touchscreen ontstaan omdat je met behulp van de stylus pen het scherm dus niet hoeft aan te raken met je vingers.
Activboard pen.
Geen producten geselecteerd. Projector met lamp. Projector met lamp. Digibord pennen /. Diverse digibord pennen voor het ActivBoard. Sorteer op Positie. Van hoog naar laag sorteren. Tonen als: Lijst Foto-tabel. Promethean ActivBoard pen AC2. ACTIVboard pen AC2 t.b.v. ActivBoard V2 Meer info.

Contacteer ons