Zoeken naar verrijdbaar digibord

verrijdbaar digibord
Multitouch digibord 100 Inch Multitouch Verrijdbaar Digibord24.nl.
Dit verrijdbare multitouch digibord maakt van ieder klaslokaal, collegezaal of vergaderzaal een moderne interactieve werkruimte. Doordat het verrijdbaar is kunt u het in meerdere klaslokalen, collegezalen of vergaderruimtes gebruiken. Hierdoor hoeft niet voor elke ruimte een apart digibord aan te schaffen.Het multitouch digibord reageert zeer accuraat op de bewegingen en aanrakingen op het scherm.
Verrijdbaar Digibord ophangsystemen ErgoXS.
Direct contact 31 0594 554008. Digibord Trolley Draai Large. Whiteboard Trolley Draai. Digibord Trolley Vast Large. Digibord Trolley Vast. ELEC056 Desk Control APP. Digibord Trolley Draaibaar. Bel ons op 31 0594 554008. Mail ons op info@ergoxs.com. ErgoXS BV Feithspark 5 NL-9356 BX Tolbert.
Vind digibord op Marktplaats.nl.
Complete digibord set bestaande uit: een beamer merk epson type eb 460 met afstandsbediening digitaal hd schoolbord 128 cm x 164 cm merk heutink type wb 9000b met digipen 2 speakers met subwoofer muursteun voor de beameren alle benodigde extra lange bekabeling en montagemateriaal.
Over ons.
Ondersteuning DIGIBORD-ICT DIGIBORD. Wilt u een Touchscreen of een traditioneel digitaal bord met beamer? Wilt u een groot formaat bord op een vaste plek of juist een wat kleiner bord dat in hoogte versteld kan worden en op een verrijdbaar onderstel staat?
Wat is het verschil tussen een digibord en een touchscreen?
Een leerling van basisschool De Vlieger in Volkel voor het digibord Jos Lammers / Hollandse Hoogte Voordelen digibord. Een digibord kent een aantal voordelen ten opzichte van de touchscreen. We zetten ze op een rij. Een digibord is goedkoper in aanschaf dan een touchscreen.
Verrijdbaar statief met elektrische hoogteverstelling Digibord-shop.
De liften zijn uitgerust met verschillende VESA patronen zodat bijna ieder flat screen of touchscreen past op de vloerlift. Achter de montageplaat is ruimte gereserveerd voor het plaatsen van een kleine PC of benodigdheden zoals toetsenbord en kabels, deze kan worden afgesloten door middel van de optionele afsluitkap.
Welk digibord Alles-in-één-verrijdbaar.
Legamaster was het eerste merk dat met zo'n' totaaloplossing op de markt kwam: bord met extra beschrijfbare zijvleugels met een short-throw beamer eraan vast, in hoogte verstelbaar én in zijn geheel verrijdbaar. Nu is dit systeem bij meerdere merken verkrijgbaar. Ideaal voor scholen die nog geen budget hebben om meerdere klassen van een digibord te voorzien.

Contacteer ons