Zoeken naar touchscreen bord

touchscreen bord
Touchscreen of digibord Beamers en Touchscreens.
Het touchscreen is een vorm van dit onderscheidend vermogen. Uit ervaring spreekt Beamers Touchscreens.nl als het gaat om de ervaring die een touchscreen meebrengt in een vergaderzaal ten opzicht van een digibord met beamer of een flip over. U zult als bedrijf een stapje voor hebben op uw concurrenten.
Touchscreen Digiborden.
Of het nu gaat om een whiteboard in een klaslokaal, of een complete presentatie oplossing met bijvoorbeeld touchscreen, digibord of presentatiescherm in uw kantoor. Wij regelen het! Wij zijn premium dealer van verschillende merken zoals: Samsung, Philips, Iiyama, CTOUCH, Sharp, D3, ActivPanel, VidiTouch, Epson, Hitachi, I3, Barco en nog veel meer.
Touchscreens.
Onze touchscreens voldoen aan de hoogste standaarden en wettelijke eisen. Mocht er een onverhoopt defect optreden, dan leveren wij een leenscherm dankzij de 10 jaar continuïteitsgarantie. Rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij verlenen, als enige in de markt, 5 jaar volledige garantie op onze touchscreens.: 5 jaar garantie op het touchscreen.;
Digibord, touchscreen of beamer? De voor en nadelen op een rij.
Maar moet je nu opnieuw een digibord, of liever een touchscreen of een interactieve beamer kiezen? De voor en nadelen van de verschillende typen op een rij. Scholen kiezen steeds minder vaak voor een traditionele digibordopstelling met beamer, computer en bord.
Digibord direct online kopen gratis verzending Digibord24.nl.
Bij de Multitouch borden dient u altijd gebruik te maken van een beamer die het beeld projecteert op het bord. Het bord registreert vervolgens de aanrakingen. De Focus Touch beelschermen zijn volledig touchscreen en hebben geen extra beamer nodig. U sluit het scherm aan op een PC waarna u het kunt gebruiken als touchscreen.
Producten en oplossingen Touchscreens en meer.
Een digibordopstelling bestaat uit twee onderdelen bord en beamer waardoor deze gekalibreerd moet worden. Bij een touchscreen is kalibreren niet nodig. Touchscreen is meer duurzaam in het gebruik, behoeft nauwelijks onderhoud en lampenvervanging is niet nodig dit is wel het geval bij beamers.
Een touchscreen of digibord op school?
De meest ingrijpende en meest kostbare optie is om de complete digibord opstelling te vervangen voor een nieuwe touchscreen opstelling. Om dit budgettair te kunnen verantwoorden, is het mogelijk om de garantietermijn van de touchscreens te verlengen. Hierdoor kunt u de aanschafprijs van het bord in een langere periode afschrijven.
Digibord-shop.nl Touchscreen, Digiborden en presentatiesystemen.
Bekijk alle Toebehoren. Clevertouch V-series 4K 75 inch Touchscreen. 3.12000, ex btw. Bekijk alle Clevertouch. Clevertouch Plus 86 inch LUX series 4K Touchscreen. 4.90000, ex btw. Bekijk alle Clevertouch. BenQ RP703 70 inch touchscreen monitor. 2.62500, ex btw. Bekijk alle Touchscreens.

Contacteer ons