Op zoek naar prijs digibord?

prijs digibord
Alle Digiborden Digibord24.nl.
Focus touch P10 70 inch FullHD LED touchscreen. Focus touch P10 82 inch FullHD LED touchscreen. Multitouch Digibord 80 Inch Wandmontage. BTW Vanaf: 84900., Multitouch Digibord 100 Inch Wandmontage. BTW Vanaf: 99900., Multitouch Digibord 80 Inch Verrijdbaar. Multitouch Digibord 100 Inch Verrijdbaar.
Wat zijn de kosten van een digibord?
Wat wordt er standaard met een digibord meegeleverd? Welke extra producten zijn er verkrijgbaar? Hoe kom ik in het bezit van de meest recente software? Meer informatie opvragen over de kosten van een digibord? Wilt u meer weten over de kosten van een digibord?
Digibord, touchscreen of beamer? De voor en nadelen op een rij.
direct licht op het digibord vermindert het zicht. je moet een digibord regelmatig kalibreren uitlijnen. Een touchscreen is een groot scherm dat door toevoeging van technologie bijvoorbeeld infrarood interactief is gemaakt. Ook een touchscreen wordt aangestuurd door een interne computer.
Digibord-shop.nl Touchscreen, Digiborden en presentatiesystemen.
Verzenden: producten op voorraad zullen dezelfde dag nog verzonden worden. Verzendkosten: Vanaf 2500, berekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen in Nederland. Betaling: kan veilig via iDeal per bankoverschrijving of op rekening. Garantie: op alle producten is de bijbehoren fabrieksgarantie van kracht.
Prijzen smartboard.nu.
Onderstaand treft u de prijzen aan van onze SMART solutions, SMARTboards en andere producten die wij u kunnen leveren om effectief en visueel te gaan samenwerken. Neem voor vragen of voor het maken van een afspraak contact met ons op.
Touchscreen of digibord Beamers en Touchscreens.
Uw keuze is onder andere afhankelijk van uw gebruikseisen en de ervaring die u van het product verwacht. De beamer het digibord zijn de voorlopers van het touchscreen, maar zeker in het onderwijs nog erg populair. Onder andere vanwege de prijs kwaliteitsverhoudingen van aanbieders als Epson, Hitachi en Focus.
Vind digibord op Marktplaats.nl.
Dit digibord is compleet, maar heeft wel aandacht nodig: in ieder geval een nieuwe lamp 23, in china. Er kan een tweede beamer bij geleverd worden, afhankelijk van de overeengekomen prijs. Digibord helemaal compleet met beamer epson emp-400w plafondsteun. SMARTBoard Digibord SPNL-6075.
Touchscreen Digiborden.
Of het nu gaat om een whiteboard in een klaslokaal, of een complete presentatie oplossing met bijvoorbeeld touchscreen, digibord of presentatiescherm in uw kantoor. Wij regelen het! Wij zijn premium dealer van verschillende merken zoals: Samsung, Philips, Iiyama, CTOUCH, Sharp, D3, ActivPanel, VidiTouch, Epson, Hitachi, I3, Barco en nog veel meer.

Contacteer ons