Op zoek naar digiborden kopen?

digiborden kopen
Vind digibord op Marktplaats.nl.
Wegens samenvoeging van 2 scholen, zijn deze digiborden en beamers overcompleet. De inkomsten komen allemaal ten goede aan de kinderen. SMARTBoard Digibord SP524-NB. Of u nu presenteert voor een groep in een grote vergaderzaal of samenwerkt met collega's' thuis, het smart podium scherm maakt de ervaring activerend en interactief.
Touchscreen Digiborden.
Of het nu gaat om een whiteboard in een klaslokaal, of een complete presentatie oplossing met bijvoorbeeld touchscreen, digibord of presentatiescherm in uw kantoor. Wij regelen het! Wij zijn premium dealer van verschillende merken zoals: Samsung, Philips, Iiyama, CTOUCH, Sharp, D3, ActivPanel, VidiTouch, Epson, Hitachi, I3, Barco en nog veel meer.
Digiborden / touchscreens Digitaal Schoolbord? Digibord op School!
Aardrijkskunde Biologie Engels Geschiedenis Handvaardigheid en Tekenen Kunst en Cultuur Levensbeschouwing Muziek Natuurkunde Nederlands Rekenen Scheikunde Sport Techniek Verkeer Wiskunde. Apps en tablets Collecties digibord Digiborden / touchscreens Digibordtools Downloads basisonderwijs Herfst Kinder-/Jeugdboeken Onderbouw PO. 10 donts voor onderwijs met een digibord.
Digibord-shop.nl Touchscreen, Digiborden en presentatiesystemen.
Verzenden: producten op voorraad zullen dezelfde dag nog verzonden worden. Verzendkosten: Vanaf 2500, berekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen in Nederland. Betaling: kan veilig via iDeal per bankoverschrijving of op rekening. Garantie: op alle producten is de bijbehoren fabrieksgarantie van kracht.
Digibord kopen of huren? Leer alles over het digitaal schoolbord.
Software voor digiborden en touchscreens. Het is raadzaam een cursus te volgen om de software beter onder de knie te krijgen. Sommige programmas hebben fantastische tools die je kunt inzetten bij de lesstof. Elk bord heeft zijn eigen software om lessen te maken.
Alle Digiborden Digibord24.nl.
De digiborden zijn verkrijgbaar in de maten 80 inch en 100 inch. De touchscreens in de maten 55, 65 en 80 inch. De digiborden werken met Beamer en u heeft de keuze uit een pentouch board, een multitouch board. De touchscreens, zoals de focustouch, werken zonder beamer. Een digibord online kopen was nog nooit zo eenvoudig!
Digibord direct online kopen gratis verzending Digibord24.nl.
De multitouch digiborden zijn verkrijgbaar in 80 en 100 inch wandmontage en in 80 en 100 inch in de verrijdbare versie. Ons assortiment Focustouch digiborden is voor bedrijven en scholen die volledig bij de tijd willen zijn. Deze professionele digibords zien er hetzelfde uit als een modern FullHD LED televisie, het verschil is dat de fucus touch volledig te gebruiken is als touchscreen.
DIGIBORD kopen bij digiborden specialist Beamers-en-Touchscreens.nl.
De digiborden van SMART wordt dan ook in menig schoollokaal met veel plezier gebruikt. De digiborden van SMART worden altijd geleverd met digitale pennen, wisser en software. SMART is uniek in zijn gebruiksgemak, omdat er verschillende kleuren pennen en een digitale wisser aanwezig is.

Contacteer ons