Op zoek naar touchscreen digiborden?

touchscreen digiborden
Wat is het verschil tussen een digibord en een touchscreen?
Wat is het verschil tussen een digibord en een touchscreen? de redactie Gepubliceerd op. 25 april 2013. Digiborden en touchscreens zijn twee belangrijke systemen in een klaslokaal. Welke kies je? We zetten de belangrijkste verschillen voor je op een rij.
Touchscreen Digiborden.
Of het nu gaat om een whiteboard in een klaslokaal, of een complete presentatie oplossing met bijvoorbeeld touchscreen, digibord of presentatiescherm in uw kantoor. Wij regelen het! Wij zijn premium dealer van verschillende merken zoals: Samsung, Philips, Iiyama, CTOUCH, Sharp, D3, ActivPanel, VidiTouch, Epson, Hitachi, I3, Barco en nog veel meer.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Digibord, touchscreen of beamer? De voor en nadelen op een rij.
Ruim 10 jaar geleden deden de eerste digitale schoolborden hun intrede in de Nederlandse klaslokalen. Inmiddels zijn veel scholen bezig met de vervanging van deze eerste lichting digiborden. Maar moet je nu opnieuw een digibord, of liever een touchscreen of een interactieve beamer kiezen?
Touchscreen: voor interactie in uw vergaderruimte BIS.
Naast gewone LCD schermen levert BIS ook diverse touchscreen monitoren, waarmee het geven van interactieve presentaties en brainstormsessies ook binnen uw bereik komt. Met een touchscreen profiteert u zowel van al het goede van een LCD/LED display als van het beste van een interactief whiteboard digibord.
Touchscreens, digiborden en meer! Touchscreensenmeer.nl.
Op de website Touchscreensenmeer.nl presenteren wij, als dé specialist in digitale interactie, ons veelzijdige aanbod aan audiovisuele oplossingen voor de zakelijke en publieke sector, het voortgezet en hoger onderwijs en het primair onderwijs. Profiteer nú van de introductieaanbieding op touchscreens! De lancering van onze nieuwe website, vieren wij met twee aantrekkelijke aanbiedingen! Complete presentatieoplossing 84 CTOUCH touchscreen, inclusief bekabeling en installatie.
Touchscreen of digibord Beamers en Touchscreens.
Uw keuze is onder andere afhankelijk van uw gebruikseisen en de ervaring die u van het product verwacht. De beamer het digibord zijn de voorlopers van het touchscreen, maar zeker in het onderwijs nog erg populair. Onder andere vanwege de prijs kwaliteitsverhoudingen van aanbieders als Epson, Hitachi en Focus. De voordelen van beamers kunt u voornamelijk vinden in de prijzen. Daarnaast zijn de digiborden van groot formaat 78 tot 88 inch.
Digibord-shop.nl Touchscreen, Digiborden en presentatiesystemen.
Bekijk alle Toebehoren. Clevertouch V-series 4K 75 inch Touchscreen. 3.12000, ex btw. Bekijk alle Clevertouch. Clevertouch Plus 86 inch LUX series 4K Touchscreen. 4.90000, ex btw. Bekijk alle Clevertouch. BenQ RP703 70 inch touchscreen monitor. 2.62500, ex btw. Bekijk alle Touchscreens.

Contacteer ons