Meer resultaten voor schrijven digibord

schrijven digibord
LesKompas liniaturen.
Lijnen 75 5 75. 24 lijns met schaduwlijn. Lijnen 5 25 5. Lijnen 9 6 9. Lijnen 6 3 6. Lijnen 6 4 6.
Digibord en Digitaal Schoolbord Startpagina Schrijven opnemen en afspelen.
Schrijven opnemen en afspelen. Online schrijven en weer afspelen. Zoek meer materiaal op schoolbordportaal.nl. De startpagina voor het digitale schoolbord voor het basisonderwijs. Zoek meer materiaal op kleuterportaal.nl. De onderbouw startpagina voor het digitale schoolbord. Zoek meer materiaal op tabletportaal.nl. De startpagina voor het tablet voor het basisonderwijs. groep 1-2 groep 3-8. Toon ook de tools van.
digibord schrijven op je ppt.
Posted on 02/12/2010 by simpelalskrijt. In powerpoint zit ook een functie om op een digibord te schrijven. powerpoint openen en in diavoostelling weergeven. Links onderaan heb je de pijlen om naar een volgende dia over te gaan. Daaronder heb je nog 2 symbolen een pen en een blad papier. De pen kan door een klik hierop ingesteld worden. verschillende kleuren markeerstift gom. Wanneer je de ppt-presentatie sluit vraagt Powerpoint vanzelf of je de inktlaag wil bewaren.
Schrijven in een wordbestand met touchscreen of digibord YouTube.
This video is unavailable. The next video is starting stop. Schrijven in een wordbestand met touchscreen of digibord. Unsubscribe from HCS Interactief? Subscribe Subscribed Unsubscribe 5. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Sign in to make your opinion count. Don't like this video?
Smart board lessons activities and games Gynzy.
Digibord en Digitaal Schoolbord Startpagina schrijven.
Online schoolbord met lijntjes en ruitjes. Inclusief timer verkeerslicht en klok. Schrijven opnemen en afspelen. Online schrijven en weer afspelen. Letterkaart en cijferkaart blokletters. Als achtergrondmuziek tijdens het zelfstandigwerken of de schrijfles. Relax muziek Concentratie tijdens het leren.

Contacteer ons