Meer resultaten voor digitaal bord prijs

digitaal bord prijs
Digibord-shop.nl Touchscreen, Digiborden en presentatiesystemen.
Verzenden: producten op voorraad zullen dezelfde dag nog verzonden worden. Verzendkosten: Vanaf 2500, berekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen in Nederland. Betaling: kan veilig via iDeal per bankoverschrijving of op rekening. Garantie: op alle producten is de bijbehoren fabrieksgarantie van kracht.
Wat zijn de kosten van een digibord?
Is een digibord geschikt als digital display? Is een touchscreen of digibord geschikt voor narrowcasting? Wat is een interactief bord? Welke interactieve borden zijn voor welke toepassingen geschikt? Wat zijn andere benamingen voor interactieve borden? Waarom zou ik voor een digitaal schoolbord kiezen?
Alle Digiborden Digibord24.nl.
Focus touch P10 70 inch FullHD LED touchscreen. Focus touch P10 82 inch FullHD LED touchscreen. Multitouch Digibord 80 Inch Wandmontage. BTW Vanaf: 84900., Multitouch Digibord 100 Inch Wandmontage. BTW Vanaf: 99900., Multitouch Digibord 80 Inch Verrijdbaar. Multitouch Digibord 100 Inch Verrijdbaar.
SMARTBoard SMART Board AENC Audiovisual.
Een SMARTBoard heeft ongekende mogelijkheden. U kunt het bord bedienen door het aan te raken, schrijven met digitale inkt. ook over applicaties en uw notities opslaan. Een SMARTBoard is een interactief whiteboard, ook wel digitaal schoolbord genoemd. SMARTBoards zijn ideaal voor onderwijs.
DIGIBORD kopen bij digiborden specialist Beamers-en-Touchscreens.nl.
Het Focus projectiebord is een whiteboard en werkt met een interactieve beamer zoals een Epson EB-685WI. Het bord kan zowel digitaal als met een whiteboard marker beschreven worden. Dit is f ijn voor docenten die de stap naar digiborden moeilijk vinden om te maken.
Touchscreen of digibord Beamers en Touchscreens.
Uw keuze is onder andere afhankelijk van uw gebruikseisen en de ervaring die u van het product verwacht. De beamer het digibord zijn de voorlopers van het touchscreen, maar zeker in het onderwijs nog erg populair. Onder andere vanwege de prijs kwaliteitsverhoudingen van aanbieders als Epson, Hitachi en Focus.
Vind digibord op Marktplaats.nl.
Maak van uw digitaal schoolbord een 5-vlaks bord d.m.v. Uw digitaal schoolbord komt in een frame te hangen waar aan beide zijden een whiteboard is bevestigd. Deze kunt u volledig open en dicht klappen. Prijsstelling is vanaf en is afhankelijk van uw opstelling. Limid is totaalleverancier van. SMARTBoard Digibord SP518-SMP. Of u nu presenteert voor een groep in een grote vergaderzaal of samenwerkt met collega's' thuis, het smart podium scherm maakt de ervaring activerend en interactief. U kunt met digitale data en beelden werken en bewerken, en schrijven op het display terwijl u het op een groot scherm of smartboard. Digibord, beamer, bekabeling, plafondsteun compleet. School is overgestapt naar touchscreen. Dit digibord is compleet, maar heeft wel aandacht nodig: in ieder geval een nieuwe lamp 23, in china. Er kan een tweede beamer bij geleverd worden, afhankelijk van de overeengekomen prijs.
Touchscreen Digiborden.
Of het nu gaat om een whiteboard in een klaslokaal, of een complete presentatie oplossing met bijvoorbeeld touchscreen, digibord of presentatiescherm in uw kantoor. Wij regelen het! Wij zijn premium dealer van verschillende merken zoals: Samsung, Philips, Iiyama, CTOUCH, Sharp, D3, ActivPanel, VidiTouch, Epson, Hitachi, I3, Barco en nog veel meer.

Contacteer ons