Resultaten voor digitaal bord kopen

digitaal bord kopen
DIGIBORD kopen bij digiborden specialist Beamers-en-Touchscreens.nl.
Het Focus projectiebord is een whiteboard en werkt met een interactieve beamer zoals een Epson EB-685WI. Het bord kan zowel digitaal als met een whiteboard marker beschreven worden. Dit is f ijn voor docenten die de stap naar digiborden moeilijk vinden om te maken.
SMARTBoard SMART Board AENC Audiovisual.
Een SMARTBoard heeft ongekende mogelijkheden. U kunt het bord bedienen door het aan te raken, schrijven met digitale inkt. ook over applicaties en uw notities opslaan. Een SMARTBoard is een interactief whiteboard, ook wel digitaal schoolbord genoemd. SMARTBoards zijn ideaal voor onderwijs.
Digibord direct online kopen gratis verzending Digibord24.nl.
U kunt kiezen voor onze multitouch digiborden of de Focus touch beeldschermen. Bij de Multitouch borden dient u altijd gebruik te maken van een beamer die het beeld projecteert op het bord. Het bord registreert vervolgens de aanrakingen. De Focus Touch beelschermen zijn volledig touchscreen en hebben geen extra beamer nodig.
Digibord kopen of huren? Leer alles over het digitaal schoolbord.
De ontwikkeling op het vlak van digitale borden in het algemeen is zeker nog niet tot stilstand gebracht. Een digibord bestaat uit een digitaal schoolbord, een beamer en een pc. De beamer is de lichtbron die de informatie op het bord projecteert.
Digibord-shop.nl Touchscreen, Digiborden en presentatiesystemen.
Verzenden: producten op voorraad zullen dezelfde dag nog verzonden worden. Verzendkosten: Vanaf 2500, berekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen in Nederland. Betaling: kan veilig via iDeal per bankoverschrijving of op rekening. Garantie: op alle producten is de bijbehoren fabrieksgarantie van kracht.
Alle Digiborden Digibord24.nl.
De touchscreens in de maten 55, 65 en 80 inch. De digiborden werken met Beamer en u heeft de keuze uit een pentouch board, een multitouch board. De touchscreens, zoals de focustouch, werken zonder beamer. Een digibord online kopen was nog nooit zo eenvoudig!
Vind digibord op Marktplaats.nl.
Maak van uw digitaal schoolbord een 5-vlaks bord d.m.v. Uw digitaal schoolbord komt in een frame te hangen waar aan beide zijden een whiteboard is bevestigd. Deze kunt u volledig open en dicht klappen. Prijsstelling is vanaf en is afhankelijk van uw opstelling.

Contacteer ons