Zoeken naar digibord

digibord
Digitaal schoolbord Wikipedia.
Werken met een digitaal schoolbord. Leerling zet een klok op een digibord tijdens een les klokkijken. Televisie kijken op een digitaal schoolbord. Het digitaal schoolbord vaak afgekort tot digibord, is een digitale versie van het klassieke schoolbord waarop met krijt wordt geschreven of het whiteboard waarop met stift kan worden geschreven.
Kleuters Digibord en Digitaal Schoolbord Startpagina: getallen hoeveelheden en tijd onderbouw.
web pdf powerpoint word video smart heutink activ. geef leerobjecten weer van.: beeldbank schooltv teleblik wikiwijs klascement verfijn op filteren. Hoeveel nachtjes tot Sinterklaas? Blad met 25 mijters om af te tellen tot het Sinterklaasfeest. Werkblad: biljartballen en 1 dobbelsteen.
MeesterMichael.nl De website voor het basisonderwijs.
Onderverdeeld in onderbouw OB, middenbouw MB en bovenbouw BB. Ook zijn er links voor de IB-ers, RT-ers en ICT-ers. Onder Thema vind je links naar sites over Sint, Kerst, Moederdag, Lente enz. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben.
Over ons.
Ondersteuning DIGIBORD-ICT DIGIBORD. Wilt u een Touchscreen of een traditioneel digitaal bord met beamer? Wilt u een groot formaat bord op een vaste plek of juist een wat kleiner bord dat in hoogte versteld kan worden en op een verrijdbaar onderstel staat?
Digibord Spelletjes Leuke en Leerzame Spelletjes op Minipret.nl.
Digibord Spelletjes Groep 8. Op deze pagina vind je de leukste digibord spelletjes die er zijn. Je vindt eem mix van leuke en leerzame spelletjes die geschikt zijn voor elk digibord. Speel samen met de klas leuke en leerzame spelletjes op het Digibord.
Kleuteridee Digibord. Digibord Kleuteridee.
Digibord bij de kleutergroepen. Steeds meer kleuterleerkrachten hebben de beschikking over een digibord. Er zijn veel mogelijkheden om het bord in te zetten in je groep. De kleuters kunnen alleen of in groepjes allerlei educatieve opdrachten doen tijdens het werken met ontwikkelingsmateriaal.
Plint op het digibord.
De po√ęzieposters van Plint zijn nu ook beschikbaar voor het digibord. Iedere week staat er een toepasselijk gedicht en beeld voor scholen met een digibord klaar. Met moederdag gaat het natuurlijk over moeders en met de kinderboekenweek bijvoorbeeld over boeken en lezen.
Wat is een digibord?
Service Level Agreements. Wat is een digibord? Voor een leerkracht is het schoolbord een van zijn belangrijkste gereedschappen. Hoe vaak gebruik je niet even het bord om een aantekening te maken of iets te tekenen zodat het voor je leerlingen duidelijker wordt?

Contacteer ons