Resultaten voor digibord prijs

digibord prijs
Digibord-shop.nl Touchscreen, Digiborden en presentatiesystemen.
Verzenden: producten op voorraad zullen dezelfde dag nog verzonden worden. Verzendkosten: Vanaf 2500, berekenen wij geen verzendkosten voor bestellingen in Nederland. Betaling: kan veilig via iDeal per bankoverschrijving of op rekening. Garantie: op alle producten is de bijbehoren fabrieksgarantie van kracht.
Wat zijn de kosten van een digibord?
Wat wordt er standaard met een digibord meegeleverd? Welke extra producten zijn er verkrijgbaar? Hoe kom ik in het bezit van de meest recente software? Meer informatie opvragen over de kosten van een digibord? Wilt u meer weten over de kosten van een digibord?
SMARTBoard SMART Board AENC Audiovisual.
Een SMARTBoard heeft ongekende mogelijkheden. U kunt het bord bedienen door het aan te raken, schrijven met digitale inkt. ook over applicaties en uw notities opslaan. Een SMARTBoard is een interactief whiteboard, ook wel digitaal schoolbord genoemd. SMARTBoards zijn ideaal voor onderwijs.
Vind digibord op Marktplaats.nl.
Dit digibord is compleet, maar heeft wel aandacht nodig: in ieder geval een nieuwe lamp 23, in china. Er kan een tweede beamer bij geleverd worden, afhankelijk van de overeengekomen prijs. Digibord helemaal compleet met beamer epson emp-400w plafondsteun. SMARTBoard Digibord SPNL-6075.
Digibord, touchscreen of beamer? De voor en nadelen op een rij.
direct licht op het digibord vermindert het zicht. je moet een digibord regelmatig kalibreren uitlijnen. Een touchscreen is een groot scherm dat door toevoeging van technologie bijvoorbeeld infrarood interactief is gemaakt. Ook een touchscreen wordt aangestuurd door een interne computer.
Touchscreen of digibord Beamers en Touchscreens.
Uw keuze is onder andere afhankelijk van uw gebruikseisen en de ervaring die u van het product verwacht. De beamer het digibord zijn de voorlopers van het touchscreen, maar zeker in het onderwijs nog erg populair. Onder andere vanwege de prijs kwaliteitsverhoudingen van aanbieders als Epson, Hitachi en Focus.
Alle Digiborden Digibord24.nl.
Focus touch P10 70 inch FullHD LED touchscreen. Focus touch P10 82 inch FullHD LED touchscreen. Multitouch Digibord 80 Inch Wandmontage. BTW Vanaf: 84900., Multitouch Digibord 100 Inch Wandmontage. BTW Vanaf: 99900., Multitouch Digibord 80 Inch Verrijdbaar. Multitouch Digibord 100 Inch Verrijdbaar.
Touchscreen Digiborden.
Of het nu gaat om een whiteboard in een klaslokaal, of een complete presentatie oplossing met bijvoorbeeld touchscreen, digibord of presentatiescherm in uw kantoor. Wij regelen het! Wij zijn premium dealer van verschillende merken zoals: Samsung, Philips, Iiyama, CTOUCH, Sharp, D3, ActivPanel, VidiTouch, Epson, Hitachi, I3, Barco en nog veel meer.

Contacteer ons